Afspraak maken

Allereerst om goed te weten is dat ik alleen op afspraak werk.

Voor een afspraak kunt u mij telefonisch benaderen, eventueel via de mail of u kunt even binnen lopen onder openingstijden. Soms zal ik ook vragen om eerst even langs te komen om bijvoorbeeld te zien of de hond al plukrijp is.

Als er een afspraak is gemaakt brengt u de hond op de afgesproken tijd. We bespreken even wat u wilt en of dat ook mogelijk is, u gaat weer weg (zonder hond uiteraardšŸ¤£) en ik ga met uw hond aan de gang. Tegen de tijd dat hij klaar is krijgt u van mij een belletje of we hebben al een tijd afgesproken.

U kunt bij mij pinnen of contant betalen.

U dient er rekening mee te houden dat uw hond toch al gauw minimaal 1,5 uur bij mij is of misschien nog wel langer. Zorgt u ervoor dat u de hond goed hebt uitgelaten, maar niet te moe is, want hij moet wel al die tijd op tafel staan dat ik met hem bezig ben.

Alle honden staan bij mij los op tafel en worden uiteraard niet verdoofd.

Een hond kan de trimsalon bezoeken vanaf dat hij volledig geƫnt is. U kunt gerust eens komen kennismaken met uw pupje, zodat hij eraan kan wennen en ik u eventueel tips kan geven omtrent de verzorging. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden.

Voor prijzen van een behandeling kunt u mij bellen, mailen of langskomen.